Пазарджишките надзиратели с ново престижно представяне на турнир по стрелба

Успехите и постиженията за пазарджишките надзиратели са безспорно национално признание за отличната стрелкова и специална подготовка

Снимка: Стрелковият отбор на Затвора

Турнирът се проведе на 13 ноември на стрелковия комплекс в село Лозен, под патронажа на заместник-министъра на правосъдието проф. Н.Проданов. В него взеха участие всички териториални служби на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” при Министерството на правосъдието от страната.

За пореден път оспорваната надпревара при трите стрелкови упражнения беше спечелена отборно от представителите на пазарджишкия затвор в състав: инспектор Димитър Петров, младши-експерт Русчо Русчев и младши инспектор Ели Минева. Освен призовото място в отборното класиране двамата мъже заеха второ и трето място, а дамата трето място в класирането съответно при мъже и жени.

От пресцентъра на ОДМВР припомнят, че през месец април Спортната асоциация на МВР отличи тримата служители за съществения им принос в развитието на полицейската стрелба в редиците на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията”.

Месец по-късно инспектор Димитър Петров завоюва и призово място в републиканско състезание на вътрешното министерство в гр. София. Успехите и постиженията за пазарджишките надзиратели са безспорно национално признание за отличната стрелкова и специална подготовка в ръководената от старши комисар Веселин Коцев териториална структура в Пазарджик.