Откриха тялото на началника на КАТ – Казанлък

Новината бе потвърдена от пресцентъра на МВР

Снимка: Тодор Николов

Според източници на БНТ тялото на началника на КАТ-Казанлък Тодор Николов е открито с огнестрелна рана в района на родния му град Бузовград. Николов бе в неизвестност от сряда, когато е видян за последно.

Сигналът за изчезването на Николов е подаден от сестра му, с която живеят в една къща. Жената видяла ключовете му на вратата и се притеснила, че го няма. Трите му телефона бяха изключени, липсваше и личният му автомобил.

По думите на Директора на ОД на МВР Стара Загора главен комисар Георги Хаджиев от касата липсва и служебното оръжие на Николов.

В издирването на началника на КАТ се включи целият състав на Областна дирекция на МВР Стара Загора.

Тодор Николов е на 44 години. В МВР започва работа през 2006 г., а от 2014 г. работи като началник на отдел „Пътна полиция“ в РПУ-Казанлък.

Преди минути пресцентърът на МВР излезе със съобщение, че към 13.00 часа днес, в местност в близост до с. Бузовград,  е открито безжизненото тяло на 44-годишния Тодор Николов. В момента на място се извършва оглед на местопроизшествието. Мъжът бе обявен за издирване вчера по молба на неговите близки. Веднага след сигнала бяха предприети действия по установяване на неговото  местонахождение.