Организират ден за фотография в Дома за стари хора в село Главиница

На 22 април 2023 /събота/ от 11:00 ч. Фондация „Ви Арт“ организира доброволческа фотографска инициатива “Великденска кампания“ в Дома за стари хора в село Главиница, община Пазарджик.

Всички доброволци и фотографи, които ще се включат, заедно ще дарят един специален ден на възрастните хора от Дома. Със съдействието на фотографа Александър Иванов /Masteral/ ще организираме фотостудио на терен и ще снимаме над 40 възрастни дами и господа от дома. На място ще разпечатаме снимките, ще ги рамкираме и ще ги подарим на нашите нови приятели. За целта ще осигурим осветление, компютри, принтер, фотохартия, рамки за снимки… слънчево настроение.

За нас ще е много ценно да създадем едно изключително преживяване на възрастните хора, да ги заредим с положителни емоции, внимание и добро отношение.

Благодарим за сътрудничеството на директора на Дом за стари хора, с. Главиница, г-жа Дима Пеева и нейния екип, които сърдечно приеха идеята!

Фотографските инициативи “Великденска кампания“ се организират по проект #АртФотоЛаб, който насърчава активности за артисти-любители от всички възрасти, като представя фотографското изкуство по достъпен и ангажиращ начин за местната общност.