Около 200 привърженици на Миньор ще дойдат за мача с Хебър

Очаква се рекордна посещаемост на мача

Снимка: Архив

Между 180 и 200 привърженика на Миньор се очаква да присъстват на мача от първенството на Югозападната трета лига с Хебър, който ще се играе на стадион „Георги Бенковски“, съобщи за Ра1 източник от клуба, който се позовава на информация от пазарджишката полиция. Очаква се да стане завързан мач, който е престижен за гостите и важен за домакините, които не трябва да допускат повече гафове през есенния полусезон.

Мачовете между Хебър и Миньор винаги са се отличавали с особен заряд, а между агитките на двата отбора винаги е имало напрежение. Така се случи и миналата година, когато след мач между двата отбора в Пазарджик, Хебър трябваше да изиграе един мач пред празни трибуни.

Ръководството на Хебър се подготвя много сериозно за това домакинство, като за целта е направено всичко необходимо.

В социалните мрежи се чуват и призиви за организация на пазарджишките фенове, като се очаква в този мач Хебър да постигне рекорд по посещаемост.

Днес Хебър и Миньор се срещнаха в Долна баня в мач за Аматьорската футболна лига. Старшията на Хебър Николай Митов бе заложил в състава основно юноши старша възраст, които особено през второто полувреме направиха много добро впечатление. Миньорци победиха с 2:0, след като в състава им имаше повече представители на мъжката възраст.