ОДК организира благотворителен концерт в подкрепа на Георги Арнаудов

В концерта ще участват световните и европейски шампионки от мажоретен състав ‘Мистерия’, ПТС ‘Детство’, Представителна фолклорна формация ‘Гласовете на Орфей’, Школа за класически и модерен балет ‘Радост’, Школа по спортни танци ‘Диамант’, Школа по Зумба и Школа по Диско Денс.

Георги Арнаудов

Отново е Коледа и отново талантливите танцьори и певци към Общински детски комплекс – Пазарджик се обединяват около идеята да помогнат на Георги Арнаудов, момчето с широката си усмивка, което трогна обществеността.

За тази цел Общински детски комплекс организира голям благотворителен концерт на 17.12.2019 г. в Голяма зала в Театър ‘К. Величков’ от 18.30 часа.  Във фоайето на Театъра  ще бъде  поставена кутия, в която всеки би могъл да остави средства, за да помогнем на Георги.

В концерта ще участват световните и европейски шампионки от мажоретен състав ‘Мистерия’, ПТС ‘Детство’, Представителна фолклорна формация ‘Гласовете на Орфей’, Школа за класически и модерен балет ‘Радост’, Школа по спортни танци ‘Диамант’, Школа по Зумба и Школа по Диско Денс. Заповядайте!