Обявяват допълнителна дата за безплатните прегледи в Ортопедията на МБАЛ-Пазарджик

Часовете за безплатни прегледи при д-р Йовко Червенков вече са запълнени. Поради тази причина началникът на Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ-Пазарджик дава възможност на още граждани да бъдат консултирани, обявявайки още една дата за прегледи.
„Интересът към безплатните прегледи се оказа изключително голям. Стартирахме на първи декември, а графикът и за 8, 15 и 22 декември вече е запълнен. Затова ще отделя още един ден за консултации“, обяви д-р Йовко Червенков.
Новата дата, за която може да се запишат желаещите, е 20 декември. Профилактичните ортопедични прегледи ще се извършват в часовете от 9.00 до 13.30ч., отново в приемен кабинет на Ортопедично отделение.
Телефон за запазване на час за безплатен преглед при д-р Йовко Червенков: 0899 000 044.
Записвания ще се приемат в часовете от 07:30 и 15:00 часа. Пациентите трябва да носят със себе си актуална рентгенова снимка, направена не по- късно от седмица преди явяване при д-р Червенков.
Безплатните прегледи са за заболявания, свързани с болки и дискомфорт на коленните стави, ограничени движения, коксартроза, гонартроза, омартроза, артроза на глезенната става и други ставни заболявания. Д-р Червенков ще извършва и консултации за смяна на тазобедрена става и колянна става.