Общинската организация на ГЕРБ в Белово направи дарение на МБАЛ – Пазарджик

Дарението беше връчено на изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Темнилов от общинския ръководител на организацията  и заместник кмет на община Белово Васил Савов и секретарят на партийната структура и председател на местния Общински съвет Стефан Якимов

Момент от събитието

Общинската организация на ГЕРБ в  град Белово направи дарение в размер на 2 000лв. за МБАЛ-Пазарджик. Средствата са за закупуване на  лични предпазни средства за медиците.

Дарението беше връчено на изпълнителния директор на болницата д-р Красимир Темнилов от общинския ръководител на организацията  и заместник кмет на община Белово Васил Савов и секретарят на партийната структура и председател на местния Общински съвет Стефан Якимов. Те обясниха, че събраните средства са от общинските съветници на ГЕРБ  в Белово и кметовете на кметства от партията.

Дарителите заявиха, че изказват своята благодарност  към медиците на първа линия, за това което правят, за да са по -спокойни жителите на Пазарджишка област. Те призоваха всички граждани да  спазват указанията на Националния оперативен щаб, за да може по-бързо  да преодолеем кризата и болните от коронавирус  да  останат по-малко.

Изпълнителният директор на болницата д-р Красимир Темнилов благодари за подкрепата и загрижеността към медиците и връчи на дарителите благодарствено писмо, с което изказва своята голяма благодарност за полученото дарение от Общинската организация на ГЕРБ-Белово.

„Точно в такъв момент на криза вие показвате своята човечност. Всички сме изправени пред огромно изпитания, което може да преодолеем с общи усилия. Благодарим ви, че подкрепихте дарителската кампания „Заедно в битката с COVID-19”. Пожелаваме ви да бъдете здрави и силни!“. Това се казва в благодарственото писмо до дарителите.

Дарителската кампания  за събиране на средства за подпомагане на медиците в битката с   COVID-19 продължава.

Всеки, който   желае може  да направи  лично дарение в МБАЛ-Пазарджик или по банковата  сметка  на лечебното заведение :

 

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

ЦКБ АД КЛОН ПАЗАРДЖИК

IBAN: BG40 CECB 9790 10А2 3181 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-19