Областният управител Иван Васев връчи печата на РИК Пазарджик

Областният управител Иван Васев връчи печата на РИК Пазарджик за предстоящите избори за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители на 14 ноември 2021 г. на председателя на комисията Йордан Кожухаров С решение № 597 от 24.09.2021г. РИК-Пазарджик встъпи в правомощията си от 25.09. 2021 г.
Районна избирателна комисия в тринадесети изборен район – Пазарджишки е в състав от 13 членове. Председател е Йордан Кожухаров, зам.-председатели са Петя Грозданова и Елена Попова, секретар е Васвие Мехмедова, а членове са: Ростислав Венчев, Атанас Петров, Антони Върбев, Лъчезар Минев, Цветанка Христоскова-Гаджева, Христо Вълков, Иванка Гатина, Али Чешмеджиев и Стойко Власев.
Областният управител Иван Васев пожела успешна и ползотворна работа на РИК Пазарджик в подготовката и провеждането на предстоящите избори. Той допълни, че в областната администрация Пазарджик и във всички общини вече са създадени организационно-технически екипи, които ще осъществяват подготовката на изборния процес в координация с администрацията на Министерски съвет и РИК Пазарджик.