„На кафе-карти и енергийни новини“ с Цвета ДаВинчи: Прегърнете любовта, освободете миналото и се доверете на вътрешните си глас

„На кафе-карти и енергийни новини“ с Цвета ДаВинчи специално за Pa1-media.bg. 

 Нека кафето ви бъде толкова силно, колкото решителността ви и нека пътуването ви бъде изпълнено с трансформация, себеоткриване и растеж.

Карта 1 за Любов: „Съзнание“

Отвъд царството на романтичната любов, отвъд мисълта и ума, се крие любов, която е чиста и кристално ясна. Това е любов, която просто е, без изисквания или очаквания, само желанието да бъдеш реализиран. Тази карта означава промяна в съзнанието, създавайки пространство за любовта да се изрази напълно. Но започва с любов към себе си, като осъзнаваш, че самата ти природа е самата любов. Когато прегърнете тази истина, вие излъчвате любов към света.

Карта 2 за Здраве: „Вкопчване в миналото“

Здравето ни е тясно свързано с емоционалното ни състояние. Когато се вкопчваме в миналото, блокираме потока на настоящия момент и багажът, който носим около здравето си, се превръща в тежко бреме. Освободете миналото и ще почувствате освежаващ поток от благополучие тук и сега. Много от нашите болести произлизат от емоционален багаж. Като го пуснете, вие позволявате да настъпи изцеление.

Карта 3 за Пари: „Насоки“

Дълбоко в себе си вие притежавате интелигентна сила, която ви е довела до мястото, където сте днес. Този вътрешен водач е винаги с вас, предлагайки мъдрост и посока. Въпросът е дали се доверявате на интуицията и водачите си? Време е да заглушите външния шум и да навлезете дълбоко в себе си, за да се свържете с тази вътрешна мъдрост.

Доверете се на себе си и на вашите водачи и ще намерите пътя към вашето лично богатство. Прегърнете любовта, освободете миналото и се доверете на вътрешните си напътствия – това са ключовете към живот, изпълнен с изобилие и благополучие

Резервирайте своето лично енергийно четене онлайн

БГ Viber 0889662488

USA WatsApp +12012948797