Народният представител от ГЕРБ Стефан Мирев бе гост на празника на Лесичово

Специалният ден започна с представянето на изложба с Лесичовското  съкровище, открито през 1977 година край населеното място. След това г-н Мирев, заедно с кмета Серьожа Лазаров, поздравиха най-възрастния жител на Лесичово и родителите на най-малките бебета Кирил и Стиляна.

Стефан Мирев се обърна и към всички жители на общинския център, акцентирайки на важната връзка с миналото, каквото е показаното съкровище.„Тази безценна връзка с миналото има уникално въздействие днес. И се замисляме дали и ние ще оставим такава силна следа след себе си. Ето днес сме тук кметът и неговият екип, аз в качеството си на народен представител, представители на различни институции. Всички ние имаме отговорност към вас и към себе си, да работим така, че утре споменът от нас да е положителен. В Лесичово и общината са поставени отлични основи за това. Тук се работи упорито и се постигат резултати. В мое лице имате сигурен гарант, че добрите идеи ще имат нужната подкрепа и заедно с вас ще ги отстоявам“, допълни народният представител.

Празникът в Лесичово продължава през целия ден със специална програма, ориентирана към най-малките, много фолклор и веселие. Денят бе ознаменуван и със засаждането на дърво от името на най-младите жители на селото.