М. Карадайъ, И. Михайлова, С. Мусак, А. Вели и И. Кючюк посетиха Костандово

Снимка: Момент от събитието

След срещата в Сърница, председателят на партията и водач в листата на ДПС за евроизборите Мустафа Карадайъ посети Костандово. Там той участва в голям митинг- концерт, заедно с част от хората в листата на партията Искра Михайлова, Севим Мусак, Атидже Алиева Вели, Илхан Кючюк и народни представители от ДПС.

В своето слово г-н Карадайъ акцентира на значимостта на изборите в неделя.

“Радва ме това, което виждам тук. Смятам, че на този етап е свършена добра работа в област Пазарджик. Поздравявам ви. Ще Ви припомня, какво каза още в зората на демокрацията нашият почетен председател – “пътят на България е в Европа, а той минава през Босфора. Тогава много хора не го разбраха. Но днес ние сме членове на НАТО и Европейския съюз. И двете важни членства се случиха именно, когато ДПС бе в централната влас. Това доказва необходимостта на ДПС”.

От централния площад в Костандово областният лидер на ДПС Юмер Хамза също говори за значимостта на изборите за европейски парламент. Според него вотът в неделя ще повлияе пряко върху живота на българите. “Точно затова е важно да имаме повече представители в Европейския парламент. Именно в следващият европейски парламент ще бъде гласуван и бюджетът за следващите 7 години. Нашите евродепутати са доказали, че винаги искат повече средства за България. Те са хората, които гарантирам ви, ще настояват средствата да бъдат насрочени към ефективни проекти, който наистина ще помогнат за подобряване на инфраструктурата на населените места. Проекти, които да подпомогнат малкия и среден бизнес и не на последно място земеделските производители.

На тези избори ние от Движението за права и свободи трябва да се противопоставим на растящия национализъм, популизъм и омразата към различния. Това обаче се постига с обединение, защото както казва нашия председател – силата на Движението за права и свободи е в единството. Затова е важно да гласуваме с № 20.

Всички вие сте свидетели, как в последните 3 години община Ракитово се превърна в строителна площадка. Много проекти се реализираха и ще се реализират тук именно благодарение на ДПС. Изграждане на водопроводи, тротоари, асфалтиране на улици са една малка част от нещата, които се случват благодарение на подкрепата на ДПС. За да продължи всичко това обаче ни е нужна вашата подкрепа в неделя” заяви Хамза.

За предстоящите изборите говориха и останалите кандидати в листата на ДПС, които бяха представени лично от Мустафа Карадайъ.

На митинг концерта присъстваха още зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов – зам.председател на ПГ на ДПС и предс. на транспортната комисия в Народното събрание, депутатът от област Пазарджик Сергей Кичиков, кметът на Сърница Неби Бозов, на Костандово Валентин Вигнев, на Ракитово – Костадин Холянов, зам. кмета на община Велинград – Исмаил Моллов, на Пещера – Зехра Алиш, както и общински съветници и кметове на населени места от областта издигнати от ДПС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!