Снимка: Момент от срещата

Председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ и кандидатите за европейски депутати от листата на ДПС Делян Пеевски, Искра Михайлова, Илхан Кючюк и Севим Мусак се срещнаха с жителите на Сърница. Те бяха посрещнати от хората като приятели, а кметът Неби Бозов дори ги представи като негови съграждани. Сред гостите на Сърница бяха още зам.-председателят на парламентарната група на ДПС Йордан Цонев, Халил Летифов – зам.председател на ПГ на ДПС и предс. на транспортната комисия в Народното събрание, депутатът от област Пазарджик Сергей Кичиков, областния лидер на ДПС Юмер Хамза,  председателят на ОбС – Сърница Салих Османджиков, зам.кметът на община Велинград Исмаил Моллов и председателя на общински съвет Велинград Али Мареков.

“Представителите на ДПС са хората, които направиха Сърница самостоятелна община и благодарение, на които тук днес се правят толкова много инвестиции. Хората благодарение, на които Сърница е пример за управление на българска община. Те са наши приятели и ние вярваме в тях”. Така хората в Сърница определят представителите на Движението за права и свободи. И затова агитации днес нямаше. Но имаше разговор за бъдещото развитие на най-младата община в пазарджишко. Пред ДПС хората поставиха основно въпроси свързани с подобряване на пътната инфраструктура, защото тя е необходима за развитието на туризма.  Хората потърсиха съдействие за изграждане на пътя Банско – Огняново – Сърница, който ще направи много по-лесно достъпна туристическата дестинация и ще подпомогне бранша. От транспортните фирми пък отбелязаха изключително лошото състояние на околовръстния път на Велинград, по който редовно чупят автомобилите си.

От ДПС обещаха съдействие, защото имат ясна концепция за развитието на региона и страната. Тя обаче се нуждае от широка подкрепа, а тя се декларира с гласуване тази неделя с № 20 в интегралната бюлетина.

Пресцентър ДПС

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!