Младите лица в листата на БСП за България: Избирам истинското бъдеще на общината

Велина Георгиева е експерт по „Връзки с обществеността”. Работи като журналист, сътрудник в Европейския парламент и главен експерт в Президентството. Омъжена, с две деца на 7 и 1 години

Снимка: Велина Георгиева - Петкова

Ако ме питате какво бих избрала – зарядни станции за електромобили или повече деца в Пазарджик, бих избрала второто. Защото те са истинското бъдеще на общината.

В последните дни трябваше често да отговарям на въпроса защо реших да участвам в изборите за общински съветници в Пазарджик.

На първо място го правя заради личните си убеждения, че тук нещата могат да се случват и по-добре, и по-почтено, и по-умно и аз мога да съм част от тази позитивна промяна. Но го правя и заради всички златни момичета на Пазарджик.

Кои са златните момичета на Пазарджик ли?

Всички онези момичета, които стават сутрин рано, пият кафе на един дъх и бързат към работните си места. Към същите работни места, за които накрая на месеца получават по 600-700 лв. въпреки целия им професионализъм и всеотдайност. Заради всички златни момичета, които бутат детските колички по изкъртените плочки на тротоарите. Заради всички златни момичета, които чакат по 40 минути автобуса. Ако изобщо има такъв. Те и много други са златните момичета на Пазарджик, златни са, защото още са тук.

Обичам мястото, в което съм израснала, живея и отглеждам две прекрасни момчета. Ако ме питате какво бих избрала – зарядни станции за електромобили или повече деца в Пазарджик, бих избрала второто. Защото те са истинското бъдеще на общината.

Бъдещето е в живота.

Ето защо заставам зад ангажиментите за по-зелен, по-светъл и подреден град и села, с добри доходи, редовно почистване, удобен транспорт, безплатни детски градини.

Вярвам, че можем да живеем по-добре!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!