Михаела Филева открадна изключителен талант от Графа

Това е вторият голям успех в музикалната надпревара за младата ромка Йоана, чийто дебют на сцената на шоуто събра над 3 милиона гледания и се превърна в истинска сензация в социалните мрежи

bTV

Фолклорен вокален двубой между два ангелски гласа зарадва журито и феновете на най-гледаното музикално риалити навръх Великден. Една от най-красивите български народни песни „Лале ли си, зюмбюл ли си“ бе възкресена на сцената на „Гласът на България“ в изключително изпълнение на народната певица Николета Дойчева и 17-годишната Йоана Сашова от отбора на Графа. Двете успяха да изпълнят заръката на своя треньор и накараха всички в залата и пред малкия екран да се почувстват горди, че са българи.

„Надминахте очакванията ми, все едно два ангела бяха слезли на Земята и пееха, това решение ми се струва невъзможно. Йоана, ти не си народна певица, но изпя перфектно тази песен, затова избирам теб“, съобщи Влади Ампов с треперещ глас, след като колегата му Иван Лечев плака от вълнение.

Това е вторият голям успех в музикалната надпревара за младата ромка Йоана, чийто дебют на сцената на шоуто събра над 3 милиона гледания и се превърна в истинска сензация в социалните мрежи. Нейната версия на поп-фолк хита на Преслава „Не идвай“ я направи известна за броени часове, а за успеха си тя благодари на Бог, в когото силно вярва от дете.

Талантът на съперничката й Николета веднага бе пожелан от Михаела Филева, която използва възможността си за кражба и прибави красавицата от квартет „Захир“ в отбора си.