Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев куфеят в „Гласът на България“

Четиримата ментори ще останат без дъх след импровизирано пого, а един от тях ще поиска да продължи напред с всички участници, предизвикали този невиждан фурор.

bTV

Силни емоции ще владеят сцената и треньорския състав на най-гледаното музикално шоу тази вечер. Трети епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ ще донесе сериозни разочарования на Графа и Михаела Филева, които няма да скрият притеснението си след репетиции с част от своите участници. Неуспехът на двама от най-талантливите претенденти от тима на Влади Ампов ще го накара да избухне и да признае провала им. „Не ми хареса тази битка. Нямаше отношение, нямаше страст за победа, все едно между другото сте на сцената. Това отношение е недопустимо!“, ядосано ще коментира Графа. Подобни притеснения ще изпита и Камелия след катастрофална репетиция на двама от най-силните й претенденти.

Кулминацията на трети епизод от вокалните двубои ще разтърси журито, като покаже треньорите в необичайна светлина. Михаела Филева и Камелия ще събуят токчетата, за да куфеят, а в екзалтацията си Графа ще танцува бясно със седалката от треньорския си стол. Четиримата ментори ще останат без дъх след импровизирано пого, а един от тях ще поиска да продължи напред с всички участници, предизвикали този невиждан фурор.