Михаела Филева избира последните трима финалисти в „Гласът на България“

Феновете на „Гласът на България“ ще получат шанса да върнат в състезанието един от 20-те отпаднали по време на Нокаутите участници и да го изпратят към финалите

bTV

Осемте таланти от отбора на Михаела Филева ще се борят за последните три места за концертите на живо в най-гледаното музикално шоу. В неделя вечер поп звездата за последен път ще решава съдбата на участниците в отбора си, като прецени кои от тях са най-добре подготвени за финалната надпревара в състезанието за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

Един след друг с песни по свой избор за доверието на треньора си ще се борят харизматичният Георги Ижбехов, порасналите момичета от Трио „Вива“, красивата народна певица Николета Дойчева, беквокалистката с мечта за солова кариера Елена Сиракова, най-младата участничка – 16-годишната Кристиана Атанасова, пеещият китарист Илин Папазян, бесарабската българка Кристина Жечкова и футболистът с безспорен музикален талант – Свет Георгиев.

След края на епизода в неделя вечер зрителите ще могат да гласуват за първата в историята на шоуто у нас „Зрителска кражба“. Феновете на „Гласът на България“ ще получат шанса да върнат в състезанието един от 20-те отпаднали по време на Нокаутите участници и да го изпратят към финалите.