Мис Пазарджик 2022 се казва Дарина Василева /СНИМКИ/

Мис Пазарджик 2022 се казва Дарина Василева.

Тя е на 17 години. Родена е в гр. Пазарджик, но в момента живее в гр. Пловдив. Учи в Езикова Гимназия ” Иван Вазов” гр. Пловдив. Изучава испански и руски език с профилиращ предмет математика. Нейната мечта е да учи архитектура или инженерен дизайн.
Обича да спортува, да слуша музика, да обикаля българските градове, както и из чужбина. Модата е нейната голяма страст. Тренирала е дълги години балет и народни танци.
През свободното си време тя ходи на фитнес. Също така със семейството си често ходи на походи в планините. Дарина обича приключенията и да прекарва времето си с любимите за нея хора.
“За мен най-ценно е семейството и това да съм заобиколена от истински и позитивни хора, от които мога да научавам нови неща. Също така важни за мен са успехът, здравето, щастието и да съм в хармония със себе си”, споделя още тя.

В тазгодишното издание за короната спориха 11 момичета на възраст от 16 до 22 години. Миналогодишната победителка в конкурса Никол Димитрова отново участва, но този път като част от журито. Победителката Дарина Василева ще представи Пазарджик на конкурса „Мис България“.