Международни музикални битки на финала на вокалните двубои в „Гласът на България“

Последната треньорска кражба за сезона ще бъде в ръцете на Камелия. Тя ще изненада публиката и колегите си, като натисне червения бутон секунди преди сцената окончателно да напусне един от най-изявените млади таланти в шоуто

bTV

Шест финални вокални двубои ще определят окончателния състав на отборите на Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев за следващия кръг от музикалната надпревара. В неделя вечер претендентите за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева ще трябва да покажат талант, сценично поведение и хъс за победа, за да оправдаят доверието на своите треньори. Менторите ще продължат към Нокаутите с по 8 изпълнители в отборите си, което ще създаде прецедент в шоуто.

С общо 13 участници в тима си, Графа ще трябва да организира първия в историята на предаването у нас музикален трибой, като подготви трима свои таланти за общо изпълнение на сцената.

Последната треньорска кражба за сезона ще бъде в ръцете на Камелия. Тя ще изненада публиката и колегите си, като натисне червения бутон секунди преди сцената окончателно да напусне един от най-изявените млади таланти в шоуто.