Кулинарен спор между Chef Михалчев и Chef Токев в Masterchef

Докато двамата обсъждат предимствата и недостатъците на двата подхода, Chef Силвена Роу ще дегустира почти готовите ястия. Вкусът на едно от тях ще я ядоса, а гневът й няма да подмине създателите му

bTV

След два месеца в ефира на bTV, МasterChef влиза в дълбоките кулинарни води. Кои хоби-готвачи ще докажат, че „морето им е до колене“ и кои ще имат нужда от спасителен пояс? Днес от 21.00 часа журито ще предизвика претендентите за приза от 100 000 лева да създадат съвършени ястия с риба и морски деликатеси от Черно море.

Докато всички се стараят в кухнята, в журито ще се зароди професионален спор. Chef Петър Михалчев ще застъпи тезата, че хоби-готвачите трябва да действат консервативно и без импровизации при приготвянето на рибата. Chef Андре Токев, от своя страна, ще очаква модернизирана версия на класиката и кулинарна „закачка“, която да впечатли гостите. Докато двамата обсъждат предимствата и недостатъците на двата подхода, Chef Силвена Роу ще дегустира почти готовите ястия. Вкусът на едно от тях ще я ядоса, а гневът й няма да подмине създателите му.