Красимир Ципов: Пазарджик изостава в реализацията на проекти за видеонаблюдение

Ципов: Идеята да дойда и да подкрепя кандидатурата е свързана с това, че Община Пазарджик е една от малкото общини, които нямат интегрирани системи за видеонаблюдение, а наличието на такава система ще подпомогне много за превенцията на престъпността

Снимка: Момент от посещението

Народният представител от ГЕРБ и бивш заместник министър на МВР Красимир Ципов направи обиколка в Пазарджик, за да разгледа наличните възможности да бъде изградена система за видеонаблюдение. Той бе посрещнат от кандидата за кмет на ГЕРБ инж. Иван Панайотов, народния представител Десислава Тодорова  и от кандидати за общински съветници.

„За мен е удоволствие днес да съм в Пазарджик, за да подкрепя кандидатурата на бившия ми колега Иван Панайотов, с който четири години сме работили заедно. За мен той е страхотен човек и ще бъде много добър кмет на Пазарджик, човек, който е доказал в професионалното си битие, че е един много добър ръководител и с тези си качества ще допринесе за развитието на общината“, каза Ципов, който в качеството си на зам.-министър  е връчил наградата „Пожарникар на годината“ за 2018г. на инж. Панайотов.

„Идеята да дойда и да подкрепя кандидатурата е свързана с това, че Община Пазарджик е една от малкото общини, които нямат интегрирани системи за видеонаблюдение, а наличието на такава система ще подпомогне много за превенцията на престъпността и за превенцията на пътно-транспортните произшествия. Моят апел към него е едно от първите неща, с които да се захване, след като бъде избран за кмет е да проектира такава система като този проект освен в Пазарджик по нататък да се разпростре и в околните населени места“, каза в заключение Красимир Ципов, който е член и на Комисията по правни въпроси в НС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!