Красимир Джунов от Фермата: С Паулина засега се виждаме само на кафе

Връщам се в България заради баба ми, съобщи героят от реалитито

Красимир и Паулина

Днес в предаването Преди обед гостува Красимир Джунов, който остана втори на финала на „Фермата: Нов свят“. Пред Деси и Сашо той разказа защо е бил отгледан от своята баба, към която той се обръща с „мамо“, какво е усетил при първата среща със своята майка, когато е бил на 14 години и колко често се среща с баща си.

В ефира на bTV Краси призна, че с Паулина отношенията им все още не са ясни и към момента се виждат само на кафе или вечеря. Мачото твърди, че не е обиден на сексапилната никарагуанка, която го излъга, че ще става баща. Всяко зло е за добро, смята Краси, защото тази случка му е показала, че вече се чувства готов да стане баща и да създаде семейство. Това ще стане най-вероятно в България, където той смята да се завърне съвсем скоро. А основната причина е неговата баба, за която да се грижи. Решението за това Краси взима още във Фермата след разговор с Митко Караиванов.

По време на разговора Джунов отхвърли слуховете, че докато е продължавал престоя му във Фермата е бил сгоден. Отношенията му с жената, с която според редица материали е имал връзка, всъщност са приключили няколко месеца преди влизането му в риалитито.