Кметът на Пазарджик направи първа копка на нов склад за резервни части /СНИМКИ и ВИДЕО/

Кметът на община Пазарджик Тодор Попов присъства на първата копка на нов склад за резервни части за автомобили. Базата на Auto1 днес е в непосредствена близост до автосалона на фирмата. Собственикът на обекта Йордан Бадьоков каза, че  инвестицията възлиза на два милиона лева.

„Складът ще бъде готов за една година, и очаквам отново Тодор Попов да го открие. Благодаря на администрацията и държавните структури за помощта, наша цел е да правим всичко, за да може Пазарджик да се развива, да върви напред. Много съм щастлив, че Пазарджик си остава жив град“, доплъни Бадьоков.

Кметът на община Пазарджик Тодор Попов каза, че харесва хората, които работят. „Съдбата на нашия град е в нашите ръце. Затова ви благодаря, че сте си останали тук, в нашия град и всеки един с оглед на възможностите да прави нещо още по-добро за развитието на всички. Важно е да гледаме в една посока. Всичко това се постига с труд, а кметът не среща ли подкрепата на хората нищо не може да направи сам. Заради това се нуждая от вашата подкрепа“, отбеляза Попов.