Кметът на Община Пазарджик Петър Куленски е изпратил благодарествен адрес до ръководството на ФК „Хебър“

Кметът на Община Пазарджик Петър Куленски е изпратил нарочен благодарествен адрес до ръководството, старшията Любослав Пенев, останалите членове на спортно-техническия щаб и футболисти на Хебър, съобщиха от управата на тима.

Хаберът е по повод историческия успех с 2:1 на представителния футболен клуб на Пазарджик, над рекордьора по трофей в България – Левски(Сф), в 1/8 финален мач от турнира за Купа България. Припомняме, че за първи път в 105-годишната си клубна история ФК Хебър елиминира Левски от тази надпревара и буквално изпепели сезона на „сините“ от София.

„С този успех Вие вдъхновявате пазарджиклии и доказвате вашия професионализъм в един важен и предизвикателен момент за клуба и за града. Ролята ви е значима за това общността ни да получава добрите примери, от които има нужда, и да се вдъхновява с мотивацията и хъса, на които сте носители“,

се обръща към хебърци кметът Петър Куленски.

„Благодарим Ви за усилията и достойното представяне като водещ отбор на нашият град. Вярваме във вашите бъдещи успехи и победи и ви пожелаваме отлично представяне и постигане на заложените спортни цели“, продължава с приветствието си градоначалника на Пазарджик.

Той завърша депешата до клуба в светлината на предизборните си обещания.

Община Пазарджик категорично ще продължи да подпомага отбора и да търси устойчиви подходи за развитието и финансирането на отборите в града и детско-юношеските школи,

се казва в адреса на Петър Куленски до ръководство, спортно-технически щаб и състезатели на най-разпознаваемия футболен бранд в Пазарджишка област.