Клиниката за рехабилитация на МБАЛ “Света София“ ще носи името на Хр. Стоичков

Днес Камата ще посети болницата

Снимка: Архив

Най-успешният български футболист ще посети Корпус 2 на  болницата днес за да пожелае успех в работата на екипа на клиниката.

“Идеята клиниката да носи името на великия Стоичков се роди преди малко повече от месец“, разказва д-р Христо Мазнейков. Началникът на клиниката по ортопедия и травматология и Камата са приятели от години. След поредната им среща Стоичков написа в социалните мрежи за д-р Мазнейков: “Аз никога не съм се съмнявал, че това което започваш ще го оставиш. Затова, което си направил, което правиш и което ще направиш ще остане в историята, която моят приятел д-р Христо Мазнейков твори за България. Обичам те, както ти мен!“, сподели любимеца с номер 8.

Развълнуван от поредното признание д-р Мазнейков отвърна, че клиниката за рехабилитация и долекуване на МБАЛ „Света София“ ще се казва Христо Стоичков.

Най-успешният български футболист е в родината си за да представи биографията си „Историята“. Въпреки натоварената си програма от посещения в различни градове легендата Стоичков ще уважи и екипа на МБАЛ “Света София“.