„Карбовски: Втори план“: Историята на кандидат-кметицата от Момин проход

Мартин Карбовски представя проекта „Момин проход“, разкриващ горчивия отзвук от предизборните компромати

Снимка: bTV

Тази събота ще се разкрие втория план на една „сензация“ и политическа интрига. Мартин Карбовски представя различната историята на Диана Габровска – кандидат-кметицата от Момин проход, която се превърна в повод за подигравки, смях и обиди. Зрителите на bTV ще видят историята на майка на две деца и обичаща съпруга, която е имала неблагоразумието да остави компютъра си с интимни снимки за поправка, които малко преди изборите стават обществено достояние.

„Днес ви показвам една беда. Тази беда никога не стига до телевизора. Защото е срамна беда. Проект за мръсната политика, падаща като кофа върху главата на обикновен човек. Падаща смешно и страшно. Проект за сексизма – не е едно и също да се пуснат снимки на гол мъж в мрежата или на гола жена. Проект за съсипано цяло семейство. Проект за смелостта на една жена да се изправи пред мен. И най-вече проект за една жена, която никой не защити публично“, коментира водещият Мартин Карбовски за предстоящия епизод на „Втори план“.

Диана Габровска ще сподели какво е чувството да носиш на раменете си тежестта от политическия живот. Кандидат-кметицата, която спечели едва 50 гласа, ще разкаже за една по-тежка загуба – личния живот, съсипан от срама, жлъчните шеги, лошото отношение и обидите.

Истината зад тази уж „смешна“ история гледайте в „Карбовски: Втори план“ на 9 ноември в 18.00 часа по bTV.