Камелия избра първите финалисти в „Гласът на България“

Чрез зрителска кражба феновете ще имат право да гласуват кой от 20-те отпаднали певци от всички отбори заслужава да бъде върнат в състезанието

bTV

Първото издание на Нокаутите в най-гледаното музикално шоу завърши с определяне на полуфиналистите от отбор Камелия. С вокален талант и силно сценично присъствие пред конкурентите си в битката за голямата награда се отличиха синеоката бургазлийка Кристина Дончева, пловдивската фурия Керана и младият баща от Варна – Христо Василев. Те успяха да заемат и задържат местата си на един от трите червени стола на сцената и продължават към големите концерти. Общо осем участници от отбора на Камелия откриха етапа на Нокаутите в неделя вечер, като изпълниха избрани от тях песни.

„Нужни са ми хора, на които мога да разчитам, че са вече готови за голямата сцена. Машини!“, призна поп-фолк дивата, която имаше нелеката задача първа да избере своите трима полуфиналисти.

По време на първите Нокаути стана ясно, че тази година зрителите ще получат шанса да спасят един от талантите, който не успее да се класира за големите концерти. Чрез зрителска кражба феновете ще имат право да гласуват кой от 20-те отпаднали певци от всички отбори заслужава да бъде върнат в състезанието. Така за концертите на живо един от треньорите ще има четирима певци, а останалите – по трима.