Казармена дисциплина срещу любов и свобода – в новия епизод на “Смени жената”

Да “дресираш” децата си или да им показваш любовта си всеки ден – това е въпросът пред две разменени жени

Снимка: bTV

В следващия епизод на единствения по рода си социален експеримент в ефира на bTV – “Смени жената” зрителите ще станат свидетели на сериозен сблъсък в разбиранията за щастие на две български семейства. Казармената дисциплина в едното се изправя срещу любовта и свободата в разбиранията на другото. Как ще съжителстват разменените съпруги и какви нови правила ще се опита да наложи всяка от тях – ще стане ясно в сряда вечер точно в 21:00 ч.

Ирина и Йордан Йорданови са от Варна и имат три малки деца. Тя е рускиня родена във военна база и налагането на строг ред и дисциплина е в кръвта й. Децата й са възпитани по метода “1,2,3” и както казва тя – на “1” вече всички са строени. “Мама е командира вкъщи”, споделя с гордост Ирина, но дали децата й са щастливи ще стане ясно първо на Мария – новата съпруга в семейството от Варна.

Мария и Динко Георгиеви са от Ямбол и имат две деца, които възпитават с много любов, свобода и разбиране. Предпочитат не само да си казват “Обичам те”, а да си го показват взаимно и непрестанно – както един на друг, така и на децата си.

Когато тези две коренно различни модели на семейно щастие се сблъскат – реакциите на всички членове – жени, съпрузи и деца са взривоопасни! Какви правила ще се опита да наложи властната Ирина в семейството от Ямбол и дали изобщо ще успее, ще стане ясно за зрителите съвсем скоро. Как ще се променят взаимоотношенията на Мария с трите малки дечица във Варна и дали тя ще успее да наложи любовта и топлата грижа, като модел в семейство Йорданови – също предстои да разберем.