Йордан Младенов към МВР служителите: Верността към спазването на закона и обществения ред са вашето призвание, което високо ценим

Уважаеми дами и господа, служители на РУ-МВР гр. Пещера,
Днес отбелязваме 145 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. Чест за мен и екипът ми е да ви поздравя по повод празника. Изразявам благодарност за отговорността, високия професионализъм и от името на жителите на Пещера, Радилово и К. Димитриево.
В динамичното ви и нелеко ежедневие, вие достойно пазите честта и достойнството на ведомството, в което работите. Подкрепата и сигурност за нас и семействата ни, са осезаеми за обществото. Верността към спазването на закона и обществения ред са вашето призвание, което ние високо ценим и уважаваме.
Със сигурност мога да твърдя, че доброто партньорство между двете институции, правят градът ни по-привлекателен и предпочитан за живот на хората. Зная, че заради служебните си задължения често семействата ви са лишени от вашето присъствие, но вие оставате верни на принципите и клетвата, която сте дали в служба на гражданите.
Поздравявам ви за добрите резултати, убеден съм, че те са следствие на висок професионализъм, разбиране за значимостта на професията и себеотдаденост. Пожелавам здраве и мир на близките ви, лека служба и спокойни дежурства!
Продължавайте да служите на своя пост, за да живеем в един сигурен град!
ЙОРДАН МЛАДЕНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА ПЕЩЕРА