Интересни работилници по занаяти, вкусна храна и забавление на „Капана фест“ в Пловдив

Снимка: "Дарик"
Музика и творчество традиционно ще завладеят Пловдив до 18 юни, когато ще имаме възможността да се забавляваме заедно, да пеем заедно, да се насладим на изкуството в най-разнообразните му форми и да бъдем част от магията на „Капана Фест“.
Традиционният Базар ‘Капана‘‘ ще представи обновена лятна селекция от артисти, автори, брандове, интересни работилници за малки и пораснали деца, щандове за грамофонни плочи, както и благотворителни щандове и каузи, които търсят вашата подкрепа. Ще покажем нови предложения в сферата на био и натуралната козметика, вкусни и полезни храни, както и освежаващи напитки. Няколко коктейл бара, бира ‘Капана‘‘ и специалните ни Вкусни Спирки ще се погрижат за перфектната разходка под фестивалните флагчета и лампички, ръчно изработени от нас за вашето перфектно настроение.
Благодарение на Seth&Riley’s Garage, „WAM“ и Bee Bop Café на сцена ‘‘MonStAr’’ ще чуете:
17.06
ABYSMATIC
LUNIKK
HEPTAGRAM
18.06
YVA
HRISI
MILA ROBERT
Скоро ще представим пълната програма на събитието, а вие може да подкрепите нас и любимите си артисти, като ни последвате в социалните мрежи, харесвате и споделяте съдържанието, защото така ни помагате то да достигне до правилните хора.