Инж. Йончев дари 500 маски и пое ангажимент за респиратор

Всеки, който  има възможност да помогне, може да направи дарение по банковата  сметка  на лечебното заведение : “МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД ЦКБ АД КЛОН ПАЗАРДЖИК IBAN: BG40 CECB 9790 10А2 3181 00 BIC: CECBBGSF Основание за превод: Дарение за COVID-19

Момент от дарението

500 предпазни маски за многократна употреба, които са ушити във Вагоностроителния завод „Коловаг“ в град Септември бяха дарени на МБАЛ-Пазарджик от мажоритарният собственик на дружеството инж. Емил Йончев. Той връчи лично дарението на изпълнителния директор на лечебното заведение д-р Красимир Темнилов. Емил Йончев пое ангажимент и за дарение на респираторен апарат за интензивни грижи за деца и възрастни на стойност над 36 хил.лв.

В тапицерския цех на вагоностроителния завод „Коловаг“ вече се шият предпазни маски, от които всяка седмица ще бъдат дарявани за работещите в МБАЛ-Пазарджик, обеща инж. Йончев. Като президент на Ротари клуб-Пазарджик той инициира и благотворителна кампания за набиране на средства в помощ на МБАЛ-Пазарджик. Дарените средства ще бъдат използвани за животоспасяващо оборудване в борбата с COVID-19.

 

Ново дарение от 50 защитни шлема получи като дарение МБАЛ-Пазарджик от   Кампанията #ЗаДоброто срещу COVID-19 в България, организирана от  фондация Bcause .

На 30 март по банковата сметка на МБАЛ-Пазарджик за дарителската кампания „ Заедно в битката с COVID-19“  са постъпили 4 дарения. Илиана Стоичкова е дарила сумата от 300 лв. По 100лв. дарение са направили Наташа Георгиева и Гина Енчева, а Николина Стоянова е дарила 30лв.

Изключително благодарим на всички дарители, които продължават да ни помагат, според  своите възможности.

Благодарим на  всички, които отделят средства в трудното време за живота и здравето на  медиците  и  пациентите на болницата!

Всеки, който  има възможност да помогне, може да направи дарение по банковата  сметка  на лечебното заведение :

 

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

ЦКБ АД КЛОН ПАЗАРДЖИК

IBAN: BG40 CECB 9790 10А2 3181 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-19