Издигнаха кандидатурата на Любо Ганев за президент на федерацията

Интерес за нас разбира се, предизвиква липсата на пазарджишкия Хебър, след като предварително бе анонсирано, че и нашият клуб е част от отборите, които искат промени във волейболната ни централа

Снимка: bTV

На специална пресконференция официално бе издигната кандидатурата на Любо Ганев за президент на Българската федерация по волейбол. На събитието присъстваха представители на Левски, ЦСКА и Славия, Марица (Пловдив), Виктория Волей (Пловдив), Марек Юнион-Ивкони (Дупнца), Черно море (Варна) и Пирин (Разлог).

Интерес за нас, разбира се предизвиква липсата на пазарджишкия Хебър, след като предварително бе анонсирано, че и нашият клуб е част от клубовете, които искат промени във волейболната ни централа.

До два дни ще бъде внесена подписка за свикване на извънредно Общо събрание на 16 януари. Самият Любо Ганев в момента е вицепрезидент на БФВ. Представители на опозицията са изработили е специална програма с визия за бъдещето на българския волейбол в следващите четири години, с която ще бъдат запознати всички родни клубове.