Иван Панайотов наблюдава демонстрациите на бившите си колеги

За професионализма и постиженията в работата си е награждаван многократно от ръководството на МВР и ГД ПБЗН. Панайотов  бе отличен с приза „Пожарникар на годината” за 2018 г., а по повод професионалния празник на МВР, през 2019г., и с почетно отличие „За доблест и заслуга” – 1 степен

Снимка: Момент от събитието

Кандидатът за кмет от ГЕРБ за Община Пазарджик инж. Иван Панайотов присъства днес на демонстративни учения за гасене на характерни пожари на площад „Константин Величков“ в центъра на областния град.

Инициативата в е в рамките на Седмицата на пожарната безипасност, която е от 9 до 13 септември. Инж.Панайотов бе придружаван от областния координатор на партията Найден Шопов и от инж. Валери Вълков бивш началник на РС ПБЗН Пазарджик. Кандидатът на ГЕРБ бе поздравен днес от своите колеги пожарникари от пазарджишката районна служба и от много граждани. Той наблюдава с интерес демонстрацията на спасителна операция с катастрофирал автомобил и на гасене на пожар на обект.

Инж.Иван Панайотов бе дългогодишен началник на ОУ ПБЗН – Пазарджик, а впоследствие и директор на РД ПБЗН – Пазарджик. За професионализма и постиженията в работата си е награждаван многократно от ръководството на МВР и ГД ПБЗН. Панайотов  бе отличен с приза „Пожарникар на годината” за 2018 г., а по повод професионалния празник на МВР, през 2019г., и с почетно отличие „За доблест и заслуга” – 1 степен.