Зрителите избраха 8-те претенденти за титлата „Гласът на България“. Графа отново с един участник повече на полуфинала

Гледайте големия финал на 14 юни, от 20.00 часа, по bTV

Финалистите

8 изключителни вокални таланти бяха избрани за финалисти от зрителите на „Гласът на България“ по време на уникален концерт на живо в неделя вечер. Кристина Дончева и Керана от отбора на Камелия, Георги Шопов и Пламен Бонев от отбора на Иван Лечев, Елена Сиракова и Илин Папазян от отбора на Михаела Филева, както и Йоана Сашова и Александър Георгиев от отбора на Графа, спечелиха доверието на феновете и ще се борят за титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лв. на финала на шоуто на 14 юни.

„Изолацията ви се е отразила добре. Загубили сте страховете си и това се вижда на сцената. Всеки от вас излезе без задръжки и изрази себе си“, коментира Графа. Той бе и късметлията, получил 4-ти допълнителен участник за отбора си, след като в началото на концерта стана ясно, че отпадналият Александър Георгиев се връща в шоуто, събрал най-много гласове в „Зрителката кражба“. 20-годишният футболен и вокален талант се пребори за втори път за подкрепата на феновете и продължава към финала в отбора на Графа.

Освен съдбата на талантите в шоуто, зрителите ще решават и кой от полуфиналистите над 25-годишна възраст ще получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“. Кой ще е щастливецът, определен от феновете с гласуване на сайта на предаването и кой ще е следващият „Глас на България“?

Гледайте големия финал на 14 юни, от 20.00 часа, по bTV.