За по-малко от два месеца се напълни голямото метално сърце в двора на МБАЛ-Пазарджик

По-малко от два месеца бяха необходими, за да се напълни голямото метално сърце в двора на МБАЛ-Пазарджик. При осмото му изпразване се оказа , че в него са събрани общо 97 кг. с пластмасови капачки. Голяма заслуга този път за по-бързото пълнене на сърцето имат децата от трета група „Слънчоглед“ на ДГ “Слънчо“, които изсипаха 10 чувалчета с капачки, както и служителите на ТП ДГС-Пазарджик, които също се присъединиха към кампанията “Помагаме заедно“ и предоставиха за нея събирани в горското стопанство капачки.
Една от последните дарителки, които допълниха сърцето, е 6-годишната Далия Биро. Малкото момиченце не за първи път пуска капачките, които събира в голямото сърце на МБАЛ-Пазарджик и обеща да продължава да бъде активен участник в кампанията.
Съвместната инициатива на болницата, Спортното училище и рециклиращата компания ПМБ Индъстрис продължава и очаква още последователи на благородната кауза, чиято цел е подпомагане на двете детски отделения на лечебното заведение.
Благодарим на всички, които подкрепят кампанията “Помагаме заедно“ и се надяваме с общи усилия съвсем скоро сърцето за капачки отново да бъде пълно.