Започва благотворителна кампания „Беловската Коледа“

Снимка: Община Белово
Благотворителна кампания „Беловската Коледа“ се организира с подкрепата на Общинска администрация Белово, в лицето на кмета на община Белово – инж. Костадин Варев.
Месец остава до Коледните и Новогодишните празници. Отминаващата 2020-та година безспорно е тежка за всички ни. Това ни накара да гледаме на посрещането на Новата година с надежда за повече благоденствие и стабилност.
Очакваме с нетърпение да се съберем у дома в компанията на семействата ни и близките хора. В нашата малка община има хора, които нямат възможност да посрещнат най-светлите празници достойно. От нас зависи да покажем човечност и разбиране, да им помогнем в трудните моменти.
Подкрепете кампанията „Беловската Коледа“, за да можем да достигнем до повече самотни възрастни хора и да стоплим сърцата им с подаръчен комплект, вклюващ продукти от първа необходимост. Дарете сума по ваш избор в кутиите, намиращи се в следните търговски обекти: Супермаркет „Пейчеви“ и Община Белово.
Ако познавате човек, който се намира на територията на община Белово, който има нужда и би се зарадвал да бъде посетен от нас, моля не се притеснявайте да ни информирате.
Ако разполагате с търговски обект или имате желание да се присъедините, можете да се обърнете към нас на посочените телефонни номера или на лично съобщение в страницата ни. Кампанията приключва на 19 декември и продуктите ще бъдат раздадени на 20.12.2020 г. Тя се организира за град Белово и всички села на територията на община Белово.