Задържаха крадец в Септември, пловдивчанка с дрога „забравила“ да си плати

М.Б. е задържана и спрямо нея се води бързо производство

Снимка: Архив

Двама извършили кражби са задържани от служители на полицейското управление в Септември и участъка в пазарджишкия квартал „Изток“.

Преди седмица в РУ-Септември е получен сигнал от  40-годишен жител на града. Той съобщил, че крадец е проникнал в двора му и откраднал близо 500 тухли. При проведеното разследване криминалисти от управление стигнали до самоличността на извършителя. Оказало се, че това е септемвриецът Й.К.- 23г.

Вчера от охраната на хипермаркет е получен сигнал в участъка, намиращ се в пазарджишкия квартал „Изток“ за извършена кражба. Млада жена успяла да измъкне чанта с продукти от търговския обект без да ги плати. Към мястото незабавно е насочен автопатрул, който засякъл крадлата на кръстовище недалече от магазина.

Оказало се, че това е 29-годишната М.Б. от Пловдив. В чантата и органите на реда открили различни хранителни и козметични продукти, които са иззети. При направения личен обиск у младата жена е открито и полиетиленово пликче с бял прах. Веществото реагирало положително на амфетамин. М.Б. е задържана и спрямо нея се води бързо производство.