Жени Калканджиева за любовта и семейството – днес в „Папараци“

„След 11 години съм лудо влюбена в мъжа си“, признава Калканджиева в студиото на "Папараци"

Снимка: BTV

„След толкова години още не сме се развели. Нормално е да сме имали тежки моменти и кризи, но днес сме заедно и си оставаме най-добрите родители за нашето дете, казва още Жени. Живеем заедно с Тачо и сме много щастливи. Той може да не е много добър съпруг, но е много добър баща. На моменти, моя подход към детето е по-грешен от неговия“.

Красавицата, която стана шеста в конкурса „Мис Свят 1995“, продължава с признанията пред Венета Райкова: „Точно снощи се обяснихме отново любов в един на друг. Той за първи ми сподели как се е влюбил в мен, какво си е помислил, когато ме е видял… Аз, от своя страна, никога не му бях споделяла колко ме е впечатлил, че ме е взел на испанско кино, без да знам нито дума на испански… Дори ресторанта, в който вечеряхме за първи път, го помня и до днес… А Тачо специално го е избрал, защото там специалитетът е скариди, които се белят с ръце и той го е избрал, за да може да ми бели скаридите и да ме впечатли“…

 

В предаването още –  Мариана Попова и Преслава, веднага след като станаха майки, Башар Рахал, Орлин Павлов и Владо Карамазов като шофьори, вечният пушач Андрей Слабаков и щуреца Кирил Маричков, моделът Ася Капчикова в еротична фотосесия.