Жените в администрацията властват над високопоставените мъже в „Столичани в повече“

Как еколожката Кремена Папазян си е спечелила прякора „тигрица“?

Снимка: bTV

Утре в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Калоянов ще провокира изобретателността на Рангел с директна заплаха. Той ще му разясни разликата между анцуга и костюмчето, богатите и народа, както и решителността да получи своето, независимо от цената.

Рангел и Пацо ще заподозрат Йордан за не изцяло професионалните му взаимоотношения с Вероника, но подвластността на жените в администрацията ще се окаже по-примамлива от провала. Кметът ще трябва да докаже смелостта си в нощни работни срещи, а Славка и Гълъбина ще направят всичко по силите си, за да запазят достойнството му.

Кметът ще възложи на отец Григорий да настани Спас и Радко в негов имот, но попът няма да е благосклонен към подпалвачите. Той ще измисли коварен план, в който ще спази нареждането, но не съвсем. Докато се мъчи да го осъществи, божият човек ще се мотивира с фразата „Мачкай, Гришо“. Къде ще настани изгонените от дома си „деца“ и каква позиция ще си изберат те – на хищници или агнета – в петък, 29 март, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV.

Един „лов“ ще завърши с бърза помощ, а бившият лекар на Извор ще си припомни усещането да спаси живот. Това ще преобърне плановете му за бъдещето и той ще започне да крои мащабни стратегии за завръщане към кариерата. Но каква ще бъде ролята на Радко в съвместното начинание и ще бъде ли склонен един Чаканов да помага на Лютов?

Защо богатите ядат кебапчета в бедни заведения, какво биха направили Спас и Радко ако можеха да върнат времето назад и шега ли е намерението им да си намерят работа? Как еколожката Кремена Папазян си е спечелила прякора „тигрица“, харесва ли кметът капани и до къде се простират задълженията на секретарките – в петък от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV.