Елизабет Илчева поставя рекорд с трети дуел във „Фермата

Снимка:bTV

Елизабет Илчева е първата участничка във „Фермата: Нов свят“, която отива на трети дуел в рамките на сезона, само седмица след като победи на Арената. Тя бе избрана за опонент от Веселка Маринова. Фермерът на седмицата Димитър Калайджиев посочи многодетната майка за първи дуелист, вместо да елиминира някой от мъжете, негови конкуренти за голямата награда от 100 000 хиляди лева.

Напрежението преди церемонията за избор на втори дуелист и провала й в битката за имунитет изнерви Елизабет до краен предел и тя успя да се скара с всички фермери. Така английската възпитаничка изгуби подкрепата дори на най-близкия си приятел – Димитър Караиванов. Опитите й да агитира мъжете да внушат на Веселка, че няма шанс срещу нея на Арената, предизвикаха поредица от скандали и откровени подигравки от фермерите по неин адрес.

Голямата новина, която обедини участниците в шоуто тази седмица, е свързана именно с първата романтична двойка в този сезон – Паулина и Красимир. Макар че вече не е в стопанството, Поли се завърна задочно, с писмо до любимия си. „Има нещо, което расте вътре в мен, освен любовта ми към теб и, ако ти искаш, след няколко месеца може да е едно красиво начало на нашия общ нов свят. Ти остави в мен дълготрайна следа и в преносния, и в буквалния смисъл. Нямам търпение да те прегърна и да ти съобщя толкова важни за нас неща. Чакам те с нетърпение, любов моя“, изненадващо написа Паулина. Признанието й хвърли в шок както Красимир, така и всички останали участници, които вече наричат автомонтьора „бащата на Фермата“.