Екипът на Центъра за психично здраве „Човеколюбие” в Пазарджик се включи в онлайн обучение

През последното тримесечие на 2020 г. екипът на Центъра за психично здраве „Човеколюбие” в Пазарджик се включи в онлайн сесии на Есенна обучителна програма, организирана от Къщата на гражданските организации.

Специалистите повишиха познанията относно работата в социалните мрежи, провеждане на онлайн събития, комуникация с медии, управление при криза и др. Обучителната програма включваше три модула: „НПО във виртуалния свят – може ли да сме социално сближени и активни онлайн”, „Дързост и красота в комуникацията”, „Счетоводни и правни подсказки за НПО”.

Няколко поредни години членове на екипа на Център „Човеколюбие” се включват в Есенната обучителна програма на Къщата на гражданските организации. И тази година пандемичната обстановка не попречи на участието им в обучителната програма, която се проведе онлайн. Водещ принцип в работата на специалистите е принципът на личностно и професионално развитие. С участието си в обучението те актуализират знанията и уменията си в областта на своята дейност.