Д. Дариткова: Държавата застава зад инж. Иван Панайотов и силната листа на ГЕРБ

На голям концерт в ДКТ “Константин Величков“ в Пазарджик бе представен кандидатът за кмет от ГЕРБ инж. Иван Панайотов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места в общината. Специален гост бе председателя на ПГ на ГЕРБ в парламента д-р Даниела Дариткова

Снимка: Момент от срещата

„ПП ГЕРБ се изгради преди повече от 10 години като алтернатива на всички останали партии. Искахме да бъдем партия която функционира в интерес на хората и във времето го постигаме. Градихме България, имахме воля да я променяме и това се вижда. Вярвам, че затова хората ни даваха доверието си през всичките тези години. Нашата сила е, че сме близо до хората, чуваме техния глас и носим отговорност. Тази отговорност  ни дава право да искаме вашето доверие, да търсим справедливост.

Затова справедливо е в Пазарджик най-голямата политическа партия да има свой кандидат за кмет и се надяваме да получи вашата подкрепа, защото той ще донесе промяната. Чухте неговата биография. Най-важното за един успешен кмет е да е почтен човек. Инж. Панайотов е с доказан административен опит. Във   времето той е натрупал  доверие и авторитет и смятам, че има всички качества за да управлява успешно Пазарджик и общината“, каза пред препълнената зала д-р Дариткова. Тя предупреди присъстващите, че изборът който ни предстои на 27- ми октомври е много отговорен. По думите и ГЕРБ иска  да спечели властта не като самоцел, а за да работи в интерес на хората и да промени Пазарджик.

„Тази промяна можете да я донесете вие с вашия  избор и с отговорното си поведение на 27-ми. Защото това какво ще се случи в община Пазарджик е във ваши ръце на позволявайте приятни за ушите популистки обещания и платен вот да предрешат бъдещето на общината. Силата е именно в гражданското общество, във всеки един от вас който е осъзнал отговорността си за бъдещето на родния край, защото само по този начин когато се променяме ние можем да променим и живота около нас, а ние сме силни защото сме ГЕРБ, защото сме най-голямата политическа сила, защото управляваме държавата и защото, ако вие дадете доверието си на инж. Иван Панайотов и на силната листа общински съветници зад тях ще застане цялата държава, ще застане и най-голямата група на българския парламент. Новото бъдеще на Пазарджик ще бъде донесено с номер 43 в интегралната бюлетина“, каза още Дариткова. Зам. министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева  поздрави присъстващите. „ Г-н Панайотов е отговорен, почтен човек и професионалист. Поемайки управлението на Община Пазарджик и силния екип от общински съветници ще изведе общината на челно място в страната. Аз съм от Пазарджик и ми е изключително мило за общината и населените места и искам да видя едно прозрачно и отговорно управление. А то може да бъде предложено само от ГЕРБ“, каза д-р Лозана Василева.

„Изборите на 27 октомври  са важни, много важни! Пазарджик и жителите на селата  трябва силно да кажат „НЕ“ на всеки един опит да бъдат купувани гласове, да бъдат манипулирани избиратели, да продължи сегашната практика на корупция и безхаберие. А това може да стане единствено с победа на ГЕРБ в Община Пазарджик и формиране на силно мнозинство от общински съветници. Искам да поздравя нашите приятели от СДС  за подкрепата през този месец на тежка кампания. Убеден съм,че пазарджиклии ще покажат своята мъдрост и разум, че вече са претеглили всички кандидати и са избрали най-добрия, най-честния, най-почтения и най-кадърния, а това е кандидатът на ГЕРБ инженер Иван Панайотов“, каза областният координатор на ПП ГЕРБ в Пазарджик и кандидат за общински съветник Найден Шопов. Той благодари  за подкрепата на СДС и КТ „Подкрепа“ в този труден месец на кампания.

“В неделя правим много важен избор. Избор между застоя, в който се намираме и промяната, която ние предлагаме. Ние предлагаме едно просто нещо – добро управление. Управление подчинено на правилата и законите. Почтено управление,  което може да носи отговорност, което има доверието на гражданите и държавата. Това е единствения начин, по който можем да превърнем града и селата в по-добро място за живеене, да задържим хората тук, да стигнем там където ни е мястото – при най-развиващите се общини в България. Община Пазарджик може и заслужава много повече.  Бъдещето на този град, на тази  община е във ваши ръце. Затова гласувайте за промяната! Тя носи номер 43. Победа!“ , призова от сцената кандидатът на ГЕРБ  за кмет на Пазарджик инж. Иван Панайотов. Листата на ГЕРБ от кандидати за общински съветници е съставена от силни, почтени и честни кандидати. Те бяха представени пред хората в залата.  Официални гости на събитието бяха още народните представители от ПП ГЕРБ Пазарджик Десислава Тодорова, Десислава Костадинова и Даниела Малешкова.

Срещата продължи с концерт на „Тримата тенори“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!