Добруджа събира сили и публика за мача с Хебър

Зрител в залата ще получи екип на Велизар Чернокожев

Снимка: Архив

Отборът на Добруджа очевидно е взел мача с Хебър много сериозно и се учи от опита на „тигрите“. Мачът в зала „Добротица“ ще се играе в петък, 1 март от 18,30 часа. За да имат шанс срещу пазарджиклии, волейболистите от Добрич правят опити да напълнят залата и отнемат първенството на пазарджишката публика, която вече втора година „пръска“ по шевовете Спортна зала „Васил Левски“.

По време на петъчния мач с Хебър в залата ще се организира томбола, в която всеки присъстващ на мача ще може да участва и спечели някоя от предвидените от фенклуба награди. Голямата такава е фланелка с номер 13 екипът, с който играе  капитанът на отбора Велизар Чернокожев. Ще бъдат раздадени и други предмети, подсигурени от спонсорите на клуба, като ваучери, фенски артикули, календари с подписите на всички играчи и др. За да участва в томболата, всеки привърженик на отбора ще трябва да си купи талонче, чията цена е 1 лев.

Мачът ще се излъчва по една от телевизиите и домакините от Добруджа се надяват това да не повлияе на посещаемостта в залата.