Две дами ще се борят за мястото си във „Фермата“

Двете дуелистки получиха грандиозно изпращане от групата с лагерен огън и шумно парти, на което специални гости бяха музикантите от група „Акага“

Снимка: bTV

Женски дуел за място във „Фермата: Нов свят“ ще изправи една срещу друга две от малкото останали дами в предаването. В събота вечер Красимира и Бети ще се борят да защитят мястото си в шоуто по-малко от месец преди финала. И двете вече имат по един успешен опит на Арената за дуели, но признават, че са притеснени от предстоящата битка.

Двете дуелистки получиха грандиозно изпращане от групата с лагерен огън и шумно парти, на което специални гости бяха музикантите от група „Акага“. Бутиковият им концерт се превърна в истински празник и благодарение на изпълнението на песента на мъдреца на този сезон на предаването Орлин Горанов – „Светът е за двама“.

През седмицата под ръководството на Велислава, животът на участниците бе още по-вълнуващ, тъй като при тях гостуваха трима от любимите на зрителите фермери от предишни сезони на предаването – Георги, Гечо и Митко Господинов. Отборът на настоящите мъже-фермери се бори в две поредни зрелищни битки с отбора на бившите фермери. На малката арена Красимир, Сами и Димитър успяха да извоюват победа, която донесе на жените в стопанството разкрасителни процедури, но и една загуба, която ги остави без телевизор в къщата на фермера на седмицата.