Два златни и един бронзов медал за мажоретките от Пазарджик на международно състезание

Всяка година Международната федерация по мажоретен спорт с президент Желка Банович провежда Коледно състезание по мажоретен спорт. Тази година състезанието трябваше да се проведе в Загреб първата седмица на месец декември, но поради епидемиологичната обстановка в света, федерацията реши то да бъде проведено онлайн и по този начин да предостави възможност за изява и мотивация на състезатели и треньори.

Мажоретен състав „Мистерия“ при Общински детски комплекс – Пазарджик с треньор Вергиния Нешева участва в проведеното онлайн VIII. ZAGREB CHRISTMAS OPEN-06.12.2020. с три композиции с пом-пони. И трите композиции спечелиха призови места. В категория дуо-трио с пом-пони, сеньори Николета Пенова и Дима Тодорова спечелиха бронзов медал, в категория формация с пом-пони, джуниорки  МС „Мистерия“ спечели златен медал и още един златен медал в категория формация с пом-пони, сеньорки.

Дори и чрез онлайн участие момичетата на Вергиния Нешева не спират да жънат успехи и да ни радват с невероятните си изпълнения. Здраве, късмет и още много успехи, един блестящ край на една сложна и тежка година!