Двама тийнейджъри окрали септемвриец, други четирима жена на гарата

И по двата случая се водят бързи производства. С непълнолетните работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Архив

Малко след полунощ във вторник в септемврийската полиция е получен сигнал от 47-годишен съгражданин. Мъжът информирал, че неизвестни са проникнали в жилището му, повредили са телевизор и са откраднали стереоуредба и сателитен приемник. Незабавно служители на полицейското управление предприели разследване и скоро спипали извършителите. Оказало се, че това са двама младежи от Септември на 16 и 18 години. Откраднатите вещи са открити и иззети.

Вчера следобед 58-годишна жена от чирпанското село Зетьово се оплакала в полицията, че е обрана. Докато чакала на гарата в Септември крадци бръкнали в дамската и чанта и отмъкнали сумата от 60 лева. Органите на реда реагирали светкавично и не след дълго установили извършителите.

Авторите на посегателството били четири момчета на възраст между 14 и 15 години, всичките от същия град. И по двата случая се водят бързи производства. С непълнолетните работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.