Да подкрепим Стоян Георгиев във финалния етап на национален конкурс

Гласувайте за Стоян на приложения линк във Фейсбук

Снимка: Фотографията на Стоян Георгиев
Пазарджишкият фотограф Стоян Георгиев участва във финала на конкурса за Модна снимка на 2018, със снимката, която е илюстрация на публикацията. Гласуването става във Фейсбук.

Крайният срок за гласуване изтича в полунощ на 15 декември, събота. Всяко харесване, споделяне и коментар в страници, групи, блогове носи 1 глас.


Изберете ПАЗАРДЖИК да бъде ПОБЕДИТЕЛ 2018! Освен авторитет за своя роден град, победителят печели и публикация на корица на страницата и група на BFPA, ВИП акредитация за 32-ра и 33-та Fashion Week Bulgaria 2019 в София, за 3-та Bridal Fashion Week 2019 в Пловдив, отпечатване на национален едно листов благотворителен Моден КАЛЕНДАР 2019 в полза на кампанията „Мода за Здраве“ и изложба в родния град на автора!
Повече за конкурса вижте тук:https://web.facebook.com/BulgarianFashionPhotographersAssociation/posts/1573978006021268  във Fashion Week Bulgaria

 

Стоян твърди, че снимката е абсолютно реална и е направена на сватба. Той е забелязал, че булката Лили Златанова е погледнала през прозореца, за да види дали младоженеца идва. Стоян е уловил момента и е направил фотографията. Тази снимка в голяма степен разкрива цялата емоция на сватбения ден – очакване, светлина, топлина, казва Стоян. В сватбения ден, жените носят особена и неподправена красота, твърди авторът, но допълва, че не е лесно да я уловиш. Според него сватбената фотография вече не е само създаване на спомени, а и творчество. Всяка сватба сама по себе си е различна и майсторството на фотографа е да открие тази уникалност и я претвори в кадри. Еднакво единствено е в щастието в двойките и това чувство трябва да има място във всеки кадър.