Григор Димитров – ексклузивно в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ тази вечер

Водещият в извънредно положение захвърли костюма

Снимка: bTV

Тенисист №1 на България и в топ 20 на световния тенис, Григор Димитров, ще е специален гост в “Шоуто на Николаос Цитиридис” тази вечер точно в 22:00 часа по bTV.

Той ще се включи онлайн от САЩ, за да разкаже как и къде го заварва извънредното положение, наложено във връзка с COVID-19 пандемията. В момент, в който целият спортен свят преживява временна, но драстична трансформация, кризата не подминава и световния тенис – замразени са най-престижните световни тенис турнири. Първата ракета на България Григор Димитров ще сподели своята гледна точка за тежката ситуацията и как се му отразява тя. Ще ракаже от първо лице как тренира в домашни условия и как оползотворява времето, докато самият той също е в изолация.

Напомняме ви, че във връзка с мерките срещу разпространението на коронавирус в страната и предпазване на екипите на bTV по време на епидемията, „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се излъчва по нов модел – без бенд, публика и гости на живо. Можете да гледате водещия в извънредно положение – без костюм и с витуални гости, от понеделник до четвъртък.