Гонзо за отговорността, приятелствата, предателствата и любовта

Снимка: Част от предаването

За пътя, отговорността, приятелствата, предателствата и любовта ще си говорят тази неделя Меги и Нели с Георги Иванов-Гонзо. Липсва ли му работата и какво търси в момента една от емблемите на българския футбол ще сподели  в „Търси се“ по  bTV.

Големият треньор и футболист Христо Бонев определя Гонзо като принципен, безкомпромисен и със самочувствие, което има покритие. Сравнява го с Гунди – заради собственото поведение на терена, изключителния характер и лидерски качества, които могат да водят хората напред.

Съпругата Мариета разказва за периода, в който двамата са живели разделени. И тя, и Гонзо, казват, че бракът им се крепи на големи компромиси, заради отсъствията му. Винаги ми е показвал загрижеността си и обичта, макар и без романтика, казва Мариета. Семейството е пристан за мен, там са хората, които ме обичат, и на които аз връщам тази обич, казва Гонзо. Казва също, че изградил доверие и живее в синхрон със съпругата си.

Сестра му Зорница споделя, че губят баща си в катастрофа, а брат й е на 14 години. От тогава той става глава на семейството. След две тежки години за него и семейството му, едва 16- годишен влиза в професионалния футбол и не след дълго се превръща в жива легенда във футбола. Баща ми беше пример за мен във всичките години, през цялото време се опитвам да приличам на него, казва Гонзо.

Признава, че за него е болка, че не е в големия футбол, и се опитва да си намери работа извън България. Не съм много очарован от отношенията в българския футбол, допълва Гонзо.

За сина си, който също се занимава с футбол, е категоричен, че не би използвал връзките си, за да го лансира  напред. Ако той има качествата, ще успее и без моята помощ, допълва бащата на 20-годишния Александър Иванов.

Футболистът Елин Топузаков смята, че приятелят му не е на правилната позиция в професията. Описва го като истински, прям, целеустремен, много сериозен и като личност, която хората не познават.

Приятелят му Ивайло Петров го предизвика да покаже танцовите си умения в студиото.