ГЕРБ регистрира кандидат за кмет на Белово

"Добре познавам проблемите на гражданите на община Белово и съм готов да работя за решаването им! Ще работя за община Белово!" Заяви след регистрацията кандидатът за кмет на общината Васил Савов.

Снимка: Пресцентър ГЕРБ

Общинското ръководство на ГЕРБ регистрира днес в Общинската избирателна комисия кандидата  за кмет на Община Белово Васил Савов.

Заедно с регистрацията за кмет на община, председателят на предизборния щаб Стефан Якимов внесе и необходимите документи за кандидатите за общински съветници, както и за кандидати за кметове на кметства.

По традиция ПП ГЕРБ регистрира пълна листа от 13 човека, сред които лекар, инженер, учител, спортист, агроном и др. ПП ГЕРБ Белово залага на доказали се вече общински съветници, както и на нови лица, които ще допринесат със своя опит, експертиза и идеи за развитието на общината. ПП ГЕРБ регистрира кандидати за кметове на кметства във всички 7 населени места в общината. Към настоящия момент ГЕРБ има кметове в Сестримо, Голямо Белово, Дъбравите и Аканджиево и амбиция за спечелване на всички населени места начело с общинския център.

„Добре познавам проблемите на гражданите на община Белово и съм готов да работя за решаването им! Ще работя за община Белово!“ Заяви след регистрацията кандидатът за кмет на общината Васил Савов.