ГЕРБ Пазарджик се регистрира в ОИК за участие в местните избори

Иван Панайотов: Съзнавам, че общественият договор, който ще сключим ме задължава да съм честен, почтен и отговорен управник, а това го мога, защото цял живот съм бил такъв човек.

Снимка: Момент от регистрацията

Кандидатът за кмет за Пазарджик  Иван Панайотов, областният координатор  на ГЕРБ Найден Шопов, председателят на предизборния щаб Борис Димитров  регистрираха днес  в ОИК Пазарджик партията за участие в местните избори на 27 октомври. ГЕРБ ще участва със собствена кандидатура за кмет, пълна листа от 41 кандидати за общински съветници и с кандидати за населените места от общината. След регистрацията Иван Панайотов заяви пълната си увереност в победата на ГЕРБ на предстоящите избори.

„Влизам в изборите  с ясното съзнание,че ми предстои една трудна битка за спечелването на сърцата и доверието на пазарджиклии и жителите на селата от общината. Уверявам ви, че ще работя за икономическо развитие с нови работни места, прозрачно и ефективно изразходване на обществените средства така ,че да бъде почувствано от всеки един мой съгражданин. Съзнавам, че общественият договор, който ще сключим ме задължава да съм честен, почтен и отговорен управник, а това го мога защото цял живот съм бил такъв човек.

ГЕРБ ще участва на местните избори в Пазарджик с пълна листа от 41 кандидати за общински съветници, сред които има икономисти, юристи, лекари, педагози, представители на частния бизнес.

„Листата е подредена по демократичен начин от редовите партийни членове чрез гласуване. Постигнат е баланс между представителите на различните професии, имаме петима кандидати от МГЕРБ. Залагаме на  хора с авторитет в обществото, успели и доказани професионалисти, готови да работят за благото на Пазарджик като спазват принципите на прозрачност и загърбят личните си интереси“, коментира областният координатор на ГЕРБ Пазарджик  Найден Шопов.

По селата ГЕРБ залага на  уважавани от местната общност хора, с изграден авторитет и идеи за промяна, подчерта още Шопов.